Skip to main content

Posts

Featured

Coway Air Purifier Part 2

From Part 1

Seperti yang dijanjikan Coway technician datang untuk install air purifier pada 12/9/2017, Selasa. Technician datang dalam pukul 1 pm sebab tu je masa Nurul free, installation sekejap je, dalam 20 minit dah siap. Lepas tu, technician akan ajar cara nak guna. Senang je cara nak guna. Lagipun ada manual yang disediakan oleh Coway.









Air purifier ni dilengkapi dengan HEPA filter dan boleh hapuskan 99.9% virus dalam udara. Selain itu ada deodorizing ability, untuk hilangkan bau-bau dalam rumah. Sebab itu bila masak indicator akan bertukar jadi merah dan purple.

Masa Nurul guna nail polish remover yang dalam tu ada acetone pun indicator bertukar menjadi merah sebab Lombok 2 boleh filter gas-gas berbahaya juga selain dari asap rokok dan bau makanan.



Kita boleh set sama ada nak manual atau auto. Kalau manual kita boleh tentukan speed yang kita nak. Ada  5 speed termasuk Turbo dan yang turbo tu diorang rekomen pasang masa kita tgh bersihkan rumah. Bila kita set Auto pula, dia akan …

Latest posts

Promosi VIVIX sempena Malaysia Day

Kolagen & Vitamin C untuk kesihatan Kulit

10 SEBAB KENAPA PROTEIN PENTING UNTUK KECANTIKAN WANITA

Vitamin untuk parut jerawat

Coway Air Purifier Part 1

Untuk kulit berseri, The Radiant 4